Din seria ”Posibil doar Craiova”: contribuabilii, invitați într-o cameră privată de pe strada Toporași să ridice decizii ale primăriei! Pe banii lor!

Sute de craioveni – la o primă estimare -, dacă nu mii, au fost invitați de către o firmă privată – AK Post – ”la sediul din strada Toporași (…), pentru ridicarea scrisorii recomandate nr. (…)”. Chemările sunt făcute prin intermediul unor bilețele aruncate în cutiile poștale, în care societatea spune că beneficiarii au fost căutați acasă în data de, nu se știe la ce oră – nu e specificat, dar, pentru că și-au permis să fie la muncă sau pe te miri unde le dă voie legea și democrația, acum sunt amendați cu un soi de citație, pe strada Toporași. Fiind vorba deja de foarte multe sesizări, am dedus că doar pe seama unei campanii de comunicare a unor documente emise de autorități am putea asista la așa bătaie de joc și, da, este vorba de deciziile Primăriei Craiova, referitoare la cuantumul taxelor și impozitelor locale.
Sintetizând, Primăria Craiova, în virtutea faptului că aceste documente trebuie comunicate contribuabilului, plătește o firmă privată, nu știm cam cât, să le transmită. Culmea e că multe hârtii nu ajung, așa că rătăcitorii lipsiți de simț civic în așa măsură că nu stau dracului acasă toată ziua, că doar, doar o veni AK Post să le dea vreo înștiințare, trebuie să meargă să și le ridice! Pe banii lor, atenție, că AK Post nu e plătită din buzunarul Olguței Vasilescu… Păi, pe principiul ăsta, nu le-ar putea ridica de la sediile de taxe și impozite, mai ales că ”e mai multe” decât unul, din Toporași? Fără să mai cheltuim banii publici?
Revenim