Deputatul Nicolae Giugea, ales președinte al PNL Craiova

Organizaţia municipala PNL Craiova și-a ales noul președinte, în cadrul şedinţei Comitetului de Coordonare Local al PNL Craiova, eveniment ce a avut loc joi, 24.11.2022, cu participarea a 312 de delegați. La evenimentul desfășurat la Ramada Plaza, alături de liberalii craioveni s-au aflat președintele PNL Dolj, deputatul Ștefan Stoica și deputatul Gigel Știrbu – vicepreședinte regional PNL.
În urma votului exprimat de cei prezenți deputatul Nicolae Giugea a fost ales în funcția de președinte al PNL Craiova.
În cadrul ședinței, cei prezenți au subliniat faptul că, pe plan local, PNL este în opoziție față de actuala administrație PSD a orașului.
Ștefan Stoica – președinte PNL Dolj ”Proiectele pe care actuala adminstrație PSD a Craiovei le derulează nu au nicio legătură cu interesul public, ci doar cu bunul plac al unei singure persoane. În plus, ceea ce este în totală contradicție cu principiile liberale, nimic nu este transparent, iar cheltuielile nu sunt niciodată aduse la cunoștința publicului. Este sarcina organizației Craiova a PNL să stabilească viitoarea strategie pentru a contracara această situație.”
Gigel Știrbu – vicepreședinte regional PNL ”Putem spune că de aici plecăm în competiția din 2024, iar din ceea ce văd astăzi aici, clar aveți o organizație foarte puternică și, în mod sigur, puteți da viitorul primar al Craiovei în 2024.”
Nicolae Giugea – președinte PNL Craiova ”Craiova este singurul mare oraș al României pe care PSD-ul nu l-a pierdut. Încă. PSD-ul conduce Oltenia de 30 de ani și rezultatele se văd. Craiova este singurul mare oraș care se depopulează. Noi, liberalii, ne propunem să dezvoltăm orașul, să atragem investitori capabili să creeze locuri de muncă bine plătite care să îi facă pe craioveni să nu mai plece.”

Biroul de presă al PNL Dolj