Liber la mișmașuri în Primăria Craiova! Olguța Vasilescu, albită definitiv de judecători

Tribunalul București a decis astăzi că ordonanțele prin care a fost clasat dosarul ”Fațada”, în care Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, era cercetată pentru folosirea influenţei în scopul obţinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, luare de mită şi spălare de bani, sunt legale!
Vorbim, de fapt, despre trei ordonanțe, adică despre un soi de acțiune concertată, de ”grup infracțional”, cum ar spune aceiași procurori, care au scos-o basma curată pe fosta inculpată. ”(…) ordonanţa din data de 07.12.2020, emisă în dosarul cu nr. 957/P/2015 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – Direcția Națională Anticorupție, Secția de combatere a corupției, menţinută prin ordonanţele cu nr. 7/II-2/2021 din data de 26.01.2021 ți 31/II-2/2021 din data de 18.06.2021, ale procurorului șef adjunct al Secției de combatere a corupției din cadrul Direcției Naționale Anticorupție”, după cum enumeră Tribunalul Dolj, în sentința din dosarul 4552/3/2021.
Desființată și această simulare de lucrare penală, rămâne să aflăm ce mai e de aflat, doar așa, în ciuda monotoniei, despre ”scăpările” din sistem grație cărora a fost posibil acest eșec lamentabil al lucrătorilor publici, unii dintre ei – cu sute de mii de euro în conturi și/sau proprietăți. Cum ar fi dispozițiile de livrare a interceptărilor din dosar, între altele, că e tare interesant…