Craiova. Gigione, executat de Olguța după ce a stopat furturile de la Termoficare

Am dat scris imediat după 2012, când știam ce intenții avea șleahta neo-comunistă de la Craiova, punctual – de la instalarea în funcția de director general al Termoficării a lui Mihai Neațu, actual vicepreședinte al CJ Dolj, că se va alege praful! Și s-a ales! Falimentul!
N-am văzut, printre postările aproape artistice, dar fără nici o legătură cu administrația publică europeană, ale duduilor din staful Primăriei Craiova, vreun text cu furturile de la Termoficare, știute, de altfel, încă de la divizarea defunctei regii care se ocupa și de alimentarea cu apă a orașului, dar amplificate din 2012, încoace.
În 2019, s-a derulat accidentul numit Gheorghe Nedelescu, administrator cu state vechi în Craiova, din diverse poziții, pus manager la Termoficare. De PSD, evident.
Știți câte contracte de întreținere, reparații sau diverse verificări – de la supape, la puncte termice integral – au fost modificate sau reziliate într-un an de Nedelescu? Nenumărate! Iar dacă nu a arătat asta public, poate că ar fi cazul să-l întrebe procurorii. De ce? Pentru că se fura în draci! Cum se fură și în celelalte regii, dar e timp pentru toate. Actele contabile există și am convingerea că nu pot fi mătrășite chiar așa, la tonă!
Greșeala lui Gigione: cum să te pui în fața afacerilor girate de Manda-Olguța, încetinind falimentul Termoficării și reziliind contracte date de Neațu, Lungu și mai știu eu ce ciumpalaci aduși de clica neo-comunistă?Așa că Nedelescu, propus la mișto de PSD manager la noua entitate care ar trebui să se ocupe, după falimentul Termoficare, de căldura și de apa caldă din apartamentele craiovenilor, SC Termo Urban Craiova Srl, s-a trezit astăzi pe dinafară, după ce USR-PLUS, PNL și PER  au votat împotriva numirii sale. Evident, activiștii PER, sclavii Olguței Vasilescu, au bifat la ordin, iar pentru USR_PLUS, formațiunea care a adus PSD din nou la putere în Craiova, s-a potrivit ca mănușa. Și PNL a făcut gargară cu pastile populiste – de ce tot Nedelescu, bla, bla – dar aci măcar e de înțeles, că nu toți galbenii stau planton la înghițit găluștile PSD.
Așa că votul de astăzi nu reprezintă nici un șoc. Poate decât pentru papagali.
Până una-alta, Urban Termo are administrator, în persoana Lorenei Nicolăiță. Revenim

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *