Craiova. Singura parcare închisă din lume, probabil, unde nu se poate plăti decât cash! Dacă nu știi asta, poți pierde și de 10 ori mai mult decât face!

Dacă ți-ai stabilit un orar pentru ziua de muncă, în care musai să folosești mașina și în care ți-ai propus să parchezi în incinta subteranei din centrul Craiovei, trebui să știi că nu poți plăti parcarea decât cash! Dacă nu știi asta – așteptându-te, pesemne, să poți plăti ca în orice parcare cu barieră din lume inclusiv online sau cu cardul – riști să-ți dai peste cap programul, mai ales dacă nu cunoști orașul: o iei la pas în căutarea unui bancomat, timp în care ceasul parcării ticăie; vrei să ajungi la un bancomat anume, pentru că nu te poate obliga primăria PSD din Craiova să plătești comisioane cât nu face parcarea la alte bănci – ceasul parcării bate; n-ai o sucursală la îndemână și te presează timpul – că unii mai și muncesc, nu ca la primărie – iei un taxi – ceasul parcării nu se oprește. Asta, pe scurt. Oricum ai da-o, pierzi comisioane și timp, adică bani și bani, plus banii în plus pentru parcarea pe care nu ți-ai dorit-o! Am întrebat duduia de la casa deservită de humanoizi dacă e o glumă. A răspuns, pe un ton de bun simț, totuși: ”Nu îmi permit să fac glume cu clienții!” Am gândit că e o defecțiune – pentru că în incintă există automate cu sistem de tranzacție prin bancă – însă am fost lămurit că nu e cazul: ”Nu se poate plăti decât cash!”
Că pierzi, că nu pierzi – e una, dar că, în epoca super-tehnologiei, Primăria Craiova strânge banii numai cu sacoșa la poarta unei parcări subterane – asta chiar de de pomină!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *