Craiova. Oamenii lui Dragnea au protestat față de prețul exorbitant al combustibilului

Partidul lui Liviu Dragnea, Alianța Pentru Patrie, a organizat proteste în toată țara față de prețurile exorbitante ale combustibililor, în semn de susținere pentru românii care nu mai pot face față majorărilor.
Și la Craiova, pe 30 iunie, filiala Alianta Pentru Patrie Dolj a mobilizat o parte dintre membri să protesteze și să le ceară autorităților să intervină. 

“Reducerea de 50 de bani este bataie de joc la adresa românilor”,”Nu s-a ridicat atât de mult prețul la petrol, cât a crescut prețul la carburanți”sau “Cât mai putem răbda? Niciodată în viață nu a mai fost așa ceva!”, au fost câteva dintre sloganele protestatarilor APP. 
”Noi am fost prezenți! În toată țara, în fiecare județ, în fiecare oraș! Numai reprezentanții PSD și PNL s-au ascuns în gaură se șarpe! În buncăre! În peșteri! Doar, doar să nu dea cu ochii de voi vreun reprezentant de-al lor! Și sa fie nevoiți să explice cum e cu cei 25 de bani! Și cât mai au în plan să umilească întreaga Românie!”, a postat pe facebook Codrin Ștefănescu, secretarul general al APP, în ziua manifestărilor.